Valpköparnas Berättelser

 

             

                          Brev från Annika om Meja.

IMG_1031.jpegIMG_1043.jpeg

 

Hej Berit,Här är det full fart. Meja växer och busar och verkar må bra. Hon är väldigt uppmärksam och vaksam, men ganska orädd; smart, envis och glad.

Vig också - hon klättrar över alla kompostgaller oavsett höjd.

Hon har favoritställen på tomten och marken runt omkring som hon kommer ihåg och återvänder till för att gräva ut sorkhål, äta vildsvinsbajs eller gnaga på en stubbe.

Minty är favoriten både att leka med och att terrorisera.

Bästa hälsningar,
Annika

 

 

 

                                                                        

                                                                                     Bella berättar

Hej. Jag heter Bella och är en tibetansk terrier på snart ett år.
Igår fick jag en chock jag började läsa en hundbok som låg framme medans husse och matte var och handlade VARNING alla mina hundkompisar!! Handboken innehållet en hel snarare oroväckande ( goda råd) eller snarare dåliga som husse och matte läser innan vi får flytta till dom.
Här kommer några exempel
Sovplatsen::
IMG_4099 (2)Det är en grov missförstånd att hunden vill ha egen sovplats. Vad ska det vara bra för??Hunden vi...ll ligga i soffan och sängen precis som husse och matte. Skulle du vilja bädda till husse på en filt i halen?? Ja kanske det men hundar snackar sällan högre än husse och bör få ligga utsträckta tvärs över en säng.
Tandborstning:::
Kanske det sämsta människan kommit på. Min tandkräm smakar visserligen leverpastej men varför inte äta den direkt på exempelvis spritsad på en prinskorv istället för att köra runt den i munnen med en vass borste...BÖR FÖRBJUDAS..
Mellanmål...
Kanske det bästa människan kommit på ---- Men inte vill de unna sin bästa vän hunden. En enkel grundregel lyder:::: Varje gång du öppnar kylen så dela med dig till den som sitter nedanför med glansiga ögon och blöt nos. Du vet vem.
INKALLNING.....
En hund vill inte komma när någon ropar, är det så svårt att förstå???Vad skulle husse säga om du hela tiden ropade på honom med hög röst inne på Clas Olsson?? Pröva får du se!
Snälla husse och matte läs inre sådana skit böcker.
Hälsningar från mig Bella och förstås mina hundkompisar som jag har skvallrat till.

                                                                                               

 

                               

 

Besökare idag: 27 | Denna månad: 6786 | Totalt: 669195